Single Blog Title

This is a single blog caption

Implants dentals amb poc òs

Què són els implants dentals curts i / o estrets?

El tractament amb millor pronòstic per substituir una dent o queixal perdut és l’implant dental amb una taxa d’èxit que arriba al 98%. Aquest es col·loca al voltant de l’òs i per tant per poder col·locar-se necessita una base d’òs suficient. Actualment existeixen implants dentals d’alta qualitat realitzats amb materials més avançats que tenint menor longitud i diàmetre, és a dir, sent els implants més petits tenen el mateix èxit que implants més grans. Aquests implants, al ser més petits, no necessiten tanta quantitat d’òs per a ser col·locats. Diferents estudis comparant implants curts (de 4 mm de longitud) amb implants llargs (de 10 mm de longitud) han demostrat alts valors d’èxit en tots dos casos.

Quins avantatges ofereixen al pacient?

Per col·locar aquest tipus d’implants, a més, no es requereix tanta preparació òssia com la necesaria per un implant més gran. Per tant, aquests implants de menor tamany ens permeten realitzar tractaments d’implants en pacients amb poc òs sense la necessitat de realitzar grans cirurgies de reconstrucció òssia (com es feia anys enrere) que solen ser doloroses per al pacient. Tot això vol dir que podem fer cirurgies menys invasives i menys doloroses per al pacient encara que tingui poca disponibilitat òssia.

Com es realitzen?

Per poder col·locar implants estrets / curts cal tenir una formació implantològica actualitzada, així com treballar amb un sistema d’implants pioner (no tots els implants són de la mateixa qualitat). Amb això podem solucionar la majoria de casos amb poc òs amb un molt bon postoperatori per al pacient ja que es tracta d’una cirurgia mínimament invasiva.