Single Blog Title

This is a single blog caption

Implants

implants

Els implants dentals funcionen com a arrels artificials, amb la finalitat de substituir dents perdudes. Són capaços d’integrar-se a l’òs fins al punt d’arribar a conviure de manera sana i totalment natural amb la resta de teixits de la boca.

A la Clínica Dental Dr. Rojo tenim més de 25 anys d’experiència en implantologia, havent-nos format amb el sistema d’implants suïssos ITI Straumann, marca líder en el sector implantològic mundial. Podeu clicar el link.

Disposem, a més, de la tecnologia per realitzar Cirurgia Guiada per Ordinador, Implants Immediats i Tècniques Mínimament Traumàtiques sense necessitat de sutures.

La Cirurgia Guiada es realitza mitjançant un escàner 3D (CBCT). A la nostra clínica tenim l’aparell Kodak 9000 CBCT, que es pot utilitzar també en altres especialitats com l’Endodòncia. Això ens ajuda a aconseguir un diagnòstic molt més precís en tots els casos, així com un estudi del pacient molt més acurat sense haver de sortir de la Clínica.

A partir d’aquest escàner i amb l’ajuda d’un software informàtic es pot realitzar Cirugia Guiada per Ordinador. Això significa que, abans de realitzar la cirurgia al pacient, podem executar-la virtualment a l’ordinador, tenint en compte tots els detalls. D’aquesta manera, quan la realitzem al pacient minimitzem molt els riscos que hi puguin haver.