Single Blog Title

This is a single blog caption

Pròtesis i rehabilitació oral

pròtesis

Una pròtesi dental és un element artificial que serveix per restaurar l’anatomia d’una o diverses dents, recuperant la funció i l’estètica.

L’especialitat de pròtesis inclou tant la realització de pròtesis que es recolzen sobre la geniva (pròtesis removibles), així com la realització de pròtesis que tenen com a base dents naturals o bé implants.

Les pròtesis han d’adaptarse a la boca del pacient, i no a l’inrevés. Això requereix fer un seguit de proves, com si estiguéssim fent un “vestit a mida”, al contrari de les tan anunciades “pròtesis ràpides o en 24 hores”, en les quals és el pacient qui ha d’acabar adaptant-se a elles.

Després d’estudiar cada cas, decidim quina és la millor solució protèsica, així com quins seran els materials que funcionaran millor en cada situació. Tots ells són materials d’alta gama per poder oferir la millor qualitat i garantia a tots els nostres pacients.

En la majoria de casos de pròtesis sobre dents podem realitzar corones (fundes) sense metall, utilitzant materials com el zirconi o el disilicat de liti, aconseguint un gran resultat estètic.