Especialitats

Cirurgia oral

La Cirurgia Oral és l’especialitat de l’Odontologia que s’ocupa del diagnòstic, prevenció i tractament de les patologies orals a través de tècniques quirúrgiques.

Més informació

Estètica

El somriure és primordial a nivell estètic. Segons diversos estudis realitzats als Estats Units, 8 de cada 10 persones consideren que el somriure és el tret més important en el qual es fixen quan coneixien una persona.

Més informació

Periodòncia

La Periodòncia és l’especialitat de l’Odontologia que estudia la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les malalties que afecten els teixits que suporten les dents (genives), amb l’objectiu de mantenir la salut, funció i estètica de la boca.

Més informació

Pròtesis i rehabilitació oral

Una pròtesis dental és un element artificial que serveix per restaurar l’anatomia d’una o diverses dents, recuperant la funció i l’estètica.

Més informació

Implants

Els implants dentals funcionen com a arrels artificials, amb la finalitat de substituir dents perdudes. Són capaços d’integrar-se a l’òs fins al punt d’arribar a conviure de manera sana i totalment natural amb la resta de teixits de la boca.

Més informació

Endodòncia

La terapia endodòntica consisteix en l’extirpació de la pulpa dental (nervi) de les arrels de les dents, com a últim recurs per conservar la peça afectada per càries profunda, fractura o infecció.

Més informació

Restauradora

L’Odontologia Restauradora és l’àrea de l’Odontologia que permet restituir l’anatomia dental perduda a causa de la càries. Existeixen diferents possibilitats de restauració del teixit dentari perdut, però totes tenen per objectiu preservar al màxim el teixit dental sa remanent.

Més informació

Preventiva

La prevenció és bàsica si es vol mantenir una bona salut bucal, per això la nostra filosofia està totalment enfocada a la prevenció i al diagnòstic precoç.

Més informació

Ortodòncia

L’ortodòncia ens ajuda a corregir malposicions dentals i a aconseguir un alineament funcional i estètic de les dents.

Més informació

Odontopediatria

Començar amb uns bons hàbits d’higiene oral des dels primers anys de vida és molt important. Una boca sense càries durant la infància està directament relacionada amb una boca sana en l’adult.

Més informació