Single Blog Title

This is a single blog caption

Ortodòncia

ortodòncia

L’ortodòncia ens ajuda a corregir malposicions dentals i a aconseguir un aliniament funcional i estètic de les dents. Es pot realitzar a qualsevol edat, tant en el pacient adult com en nens.

És de gran ajuda en els tractaments restauradors multidisciplinars, ja que ens pot evitar restauracions més agressives i a més ajuda a millorar el pronòstic dels nostres tractaments. És per això que avui dia es considera una eina indispensable en la rehabilitació oral del pacient, millorant tant la estètica com la funció.

A la nostra clínica la Dra. Elena Portugal realitza tot tipus de tractaments d’ortodòncia, des de la col·locació de brackets metàl·lics o ceràmics fins els tractaments d’ortodòncia invisible, passant per la tècnica de col·locació de brackets linguals (és a dir: per la cara interior de les dents). Les tècniques més actuals permeten fins i tot realitzar ortodòncia invisible (Invisalign), amb fèrules removibles, és a dir, sense la col·locació de brackets. D’aquesta manera el pacient pot fer-se el tractament sense veure cap peça metàl·liac a la seva boca i, per tant, sense comprometre en absolut l’estètica.