Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
PRIMERA VISITA?
LLEGIR MÉS
COM SERÀ LA SEVA

Com serà la seva primera visita?

Per a la seva comoditat hi ha un pàrquing al Carrer Marina, 27 on disposarà d’una hora d’aparcament gratuïta.

Una vegada a la Clínica, li demanarem la seva col·laboració per omplenar un qüestionari de salut, ja que la boca no és un òrgan aïllat, sinó que està intimament relacionat amb la resta del cos.

Durant la primera visita li realitzarem un examen diagnòstic complet i detallat de la seva boca, que també inclou les articulacions de la mandíbula, teixits tous, genives i dents, així com el seu encaix o oclusió. Per poder dur a terme un bon dianòstic, pot ser necesari realitzar un estudi radiològic, i en algun cas fotografies i motlles de la boca.

Un cop confirmat el diagnòstic inicial, desenvolupem un Pla de Tractament personalitzat que li explicarem detalladament, juntament amb un pressupost.

El nostre sistema de treball consisteix en oferir tractaments de la més alta qualitat buscant resultats excel·lents a llarg termini a un cost raonable. Oferim solucions biològiques, funcionals i estèticament òptimes en tots els casos, des d'els més senzills als més complexes.

Des de sempre hem posat en pràctica el concepte d’Odontologia Mínimament Invasiva, respectant al màxim els teixits naturals, és a dir, som molt conservadors amb les dents pròpies dels pacients. El nostre lema és:

“TRACTAR EL MÍNIM POSSIBLE, PERO TANT COM CALGUI”

Durant els tractaments utilitzem anestèsics locals apropiats per cada cas per tal d'assegurar que el tractament sigui totalment indolor. A més, si hi ha algun tractament que pugui ser molest o estressant per vostè, podem ajudar-lo amb premedicació o sedació conscient, que l’ajudaran a sentir-se més còmode i relaxat.

El nostre equip està a la seva disposició en qualsevol moment per facilitar-li la informació que pugui necessitar i aclarar-li qualsevol dubte que tingui en tot moment.

Tots els nostres tractaments tenen 2 anys de garantia. A més, li podem facilitar finançament, si li és més còmode.

Per a més informació, posi's en contacte amb nosaltres al telèfon 933894540 o bé a través del nostre formulari de contacte.

L’esperem.